Hirdetés

IShowSpeednek nagyon sokba kerülnek a rajongói, milliókat fizetett már ki a károkozások miatt

|

A streamervilág ifjú csillaga üvöltözéssel jutott fel a ranglétrák élére - ezt nézve nem kifejezetten meglepő a rajongóinak viselkedése sem.

Hirdetés

Darren Jason Watkins Jr., online nevén IShowSpeed problémás videóival vált ismertté. A Twitchről már kitiltott tartalomgyártó a YouTube-on pörgeti karrierjét, ahol olyan nagy nevekkel dolgozik együtt, mint Kai Cenat. A társas streamelés megdobta ugyan a számait, de igazából mindenki tudja, hogy a csapkodás, az üvöltözés és a vállalhatlan viselkedés emelte fel Speedet a ranglétrák élére. Ennek fényében érdekes látni, ahogy folyton meglepődik a rajongóinak viselkedésén.

A streamer legutóbb akkor szembesült egy kellemetlen helyezettel, amikor Oslóban, Norvégiában járt. Az európai kiruccanás kellemetlen eseményekhez vezetett: IShowSpeed megpróbált kilépni egy épületből, hogy eljuthasson az autójáig, de az úton tomboló tömeg várta. A rajongói felugrottak az autóra, hogy megakadályozzák őt a helyszín elhagyásában, de még a hajából is kitéptek pár szálat, ahogy megpróbált beszállni a kocsiba.

Hirdetés

A srác türelme akkor fogyott el, amikor az egyik nézője az autó ablakán kezdett kopogtatni. Speed itt gurult be teljesen, és elmondta, hogy elege van az egészből. A rajongói ezen a ponton 50 000 dollár (olyan 18 millió forint) kárt okoztak az autóiban, amit neki kellett megfizetnie:

IShowSpeed egyébként épp Európában utazgat a futball-Eb miatt. A rajongók mindenhová követik, hogy lepacsizhassanak vele, és közben semmivel nem törődnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)