Hirdetés

IShowSpeed és Jake Paul 25 000 dollárért futnak versenyt

|

Az online tartalomgyártás két ismert figurája fog összecsapni hamarosan Puerto Ricóban.

Hirdetés

IShowSpeed nagyon büszke arra, hogy gyors, sőt, annyira gyors, hogy szívesen futott volna egy kört az olimpiai atléta, Ewa Swoboda ellen, de a New York Jets játékosát, Ahmad 'Sauce' Gardnert is kihívta.

Speed nagyon biztos a lábaiban, amire persze az is rásegít, hogy augusztusban tényleg lefutott egy brazil MMA harcost, Alex Pereirát. Az egyetlen kérdés, hogy Speed vajon gyorsabb-e, mint a közelmúltban harcossá vált Jake Paul.

Hirdetés

Paul egy podcast epizódban beszélt arról, hogy ő márpedig lefutná speedet egy 40 yardos meccsen, és ebből a kijelentésből egy valódi kihívás lett. Speed szeptember elején válaszolt Jake megjegyzésére élőben, és a stream során konkrétan azt mondta, hogy a 25 000 dollárnyi tét bizony könnyű pénz lesz majd neki.

Paul jelenleg a Mike Tyson elleni meccsére készül, így a versenyt nála, Puerto Ricóban fogják megtartani. Meglátjuk, hogy ki kerül majd ki győztesen a találkozóból, de a páros biztos rengeteget fog nyerni az eseményen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)