Hirdetés

Ilyen vámpír lesz Laurence Fishburne a Vaják sorozatban

|

A negyedik évad forgatásán készült képeken jelmezben és parókában látható a Regist játszó színész.

Hirdetés

Két szezont kap még az Andrzej Sapkowski műveiből csak lazán merítő Vaják sorozat, amitől előzetesen mindannyian sokat vártunk, aztán évadról évadra egyre nagyobbat kellett csalódnunk. Bár a lengyel szerző írásai ennél hosszabb kifutást is lehetővé tennének, a Netflix öt évadnál húzta meg a határt, döntésében pedig bizonyára közrejátszott, hogy a Ríviai Geraltot eredetileg megformáló Henry Cavill távozásával a nézőközönség jelentős része előreláthatóan lemorzsolódik.

Nehéz dolga lesz így az örökébe lépő Liam Hemsworthnek, akinek egyébként első blikkre még jól is áll a vaják szerelés. De nemcsak rajta köszörüli a nyelvét az internet népe: a Mátrixbeli és más szerepei miatt geek körökben is kedvelt Laurence Fishburne leigazolását sem fogadták kitörő örömmel a rajongók, amikor kiderül, hogy Regis karakterét kellene eljátszania.

Hirdetés

Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy egy négyszáz évesnél is idősebb, nagy erejű vámpír, és emellett Geralt egyik leghűségesebb barátja, aki Kökörcsin, Milva, Cahir és Angouleme társaságában elkíséri a vajákot egy mélyen személyes, életveszélyes küldetésére.

A Redanian Intelligence által közzétett képek az egyik forgatási helyszínen, a menekülttáborrá alakított Waverley Apátság romjai között készültek, a közelebbin pedig Fishburne jelmeze és parókája is tisztán látszik Regis jellegzetes barkójával együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)