Hirdetés

Ilyen lesz a Hang nélkül videojáték játékmenete és sztorija

|

A Quiet Place: The Road Ahead interaktívvá teszi a Hang nélkül filmek koncepcióját.

Hirdetés

Már nézhető a mozikban a Hang nélkül filmek előzményeit elmesélő Hang nélkül: Első nap, így a Saber Interactive tökéletesen időzítette a franchise játékváltozatának bejelentését, megmutatását. A Quiet Place: The Road Ahead a Stormind Games fejlesztésében valósul meg, és egy olyan fiatal nő nehéz életét tapasztalhatjuk meg benne, akinek csak a posztapikalipszis miatt kemény az élete.

A projekt június közepén kapta meg az első trailerét, ami meglehetősen keveset mutatott abból, hogy milyen hátborzongató lesz A Quiet Place: The Road Ahead, és a történetről sem árult el sokat, a legújabb sztori előzetessel viszont mindezt pótolja a fejlesztőcsapat. 

Hirdetés

A játékmenet során egy Alex nevű asztmás egyetemistát irányíthatunk, aki barátjával, Martinnal együtt próbálja meg túlélni a világvégét, és eközben igyekszik megbirkózni a belső félelmeivel, valamint szembenézni a családi konfliktusokkal. Mindezt egy belső nézetes lopakodós horrorjátékba csomagolva élhetjük át, amelyben minimalizálnunk kell a zajkeltést, és minden eszközzel meg kell próbálnunk elkerülni vagy leszerelni a hangérzékeny szörnyeket. A legjobb fegyverünk a sunnyogás lesz, de azért akad itt puska és autós üldözés is, szóval nem csak settenkedés lesz: 

Sajnos A Quiet Place: The Road Ahead még most sem kapott megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy még idén megérkezhet PC-re (Steam), PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)