Hirdetés

Igazi legendák kerülnek az EA Sports FC 25 borítójára

|

Az Ultimate Editionhöz öt focistát választottak ki, nem is akárkiket.

Hirdetés

Most, hogy véget ért a 2024-es futball-Európa-bajnokság, az Electronic Arts sportjátékokkal foglalkozó ága, az EA Sports kész bejelenteni az idei focijáték minden részletét. A legtöbb infót csak két nap múlva, július 17-én árulják majd el, ám az EA Sports FC 25 Ultimate Editionjének borítóját már most leleplezték.

Ezen középpontban az a Jude Bellingham áll, aki tegnap pályára lépett a döntőben az angol válogatottal, egyébként pedig a Real Madrid játékosa. Nem mellesleg ezt a gólt hozta össze a Szlovákia elleni egyenlítéshez.

Hirdetés

Mellette ül napjaink egyik legkiválóbb női játékosa, a spanyol Aitana Bonmatí, és őket három legenda veszi körbe: David Beckham, Zinedine Zidane, és Gianluigi Buffon áll rengeteg serleg és trófea között.

Magáról a játékról az EA továbbra sem árult el semmit, viszont korábban kiszivárgott, hogy a megjelenést szeptember 27-ére várhatjuk, és szeptember 20-án kezdhetnek el játszani az Ultimate Edition vásárlói, valamint az EA Play előfizetői, akik szokás szerint 10 órán át rúghatják a virtuális bőrt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)