Hirdetés

Hivatalos: sorozat készül a High on Life-ból

|

A Rick és Morty egyik készítőjének videojátéka új médiumot hódíthat meg.

Hirdetés

A Rick és Morty társalkotója, Justin Roiland tavaly januárban került a közösségi média és a jog célkeresztjébe, miután megvádolták őt többek között családon belüli erőszakkal, a vádak hatására pedig nemcsak kiraktáka Rick és Morty csapatából, de az általa alapított stúdiótól, a Squanch Gamestől is távoznia kellett, amelynek legutóbbi játéka a 2022-ben megjelent High on Life volt. 

A Roilanddel szembeni zaklatási vádakat később ejtették, de a játék fizetős DLC-je, a High on Knife már nélküle jelent meg és valószínűleg nem lesz köze ahhoz az adaptációhoz sem, amely a High on Life egyik szinkronszínészének bevonásával valósul meg. 

Hirdetés

A jó humorú, színes, szókimondó és vicces űrlényektől hemzsegő High on Life-ban benne volt a potenciál arra, hogy érdemes legyen kitárni a világát, a Deadline értesülései szerint pedig a Squanch Games és az Alternate Side Productions ezt is fogja tenni egy Rick és Morty-stílusú animációs sorozat képében. A produkciós cég pedig ahhoz a JB Smoove-hoz tartozik, aki a játékban Gust, a játék egyik beszélő halát/pisztolyát szólaltatta meg, a feldolgozást pedig producerként támogatja (noha a Deadline úgy  tudja, jó esély van rá, hogy a karaktert újra megszólaltassa az animációs produkcióban). 

Smoove (Félig üres, Pókember: Idegenben) a következőket nyilatkozta a projekttel kapcsolatban: 

"Amikor a Squanch Games megkereste JB Smoove-ot (szeretek magamról egyes szám harmadik személyben beszélni), hogy a High On Life című hihetetlen videojátékukban egy karakter hangját adjam, az első kérdésem az volt, hogy hogyan néz ki a karakterem? Azt mondták, hogy egy lövöldöző hal leszek... ami számomra tökéletesen érthető! Vegánként úgy érzem, hogy egy halnak joga van megvédeni magát! Nem igaz? És most, hogy a Squanch Games és a Striker Entertainment jóvoltából sorozatként is megjelenik a fergeteges High On Life, úgy érzem, ez elkerülhetetlen volt! Meghívtak, hogy csatlakozzam hozzájuk a játékok univerzumában, most pedig segítek nekik a tévé világába lépni! A High on Life vad, furcsa és csodálatos, és a sorozat is az lesz, és még annál is több! Készülj fel, hogy nevetni fogsz az űrben néhány olyan felejthetetlen karakterrel, mint én magam! Poénok betárazva, készen állunk az indulásra!"

A High on Life sztorija pedig van annyira elszállt, hogy ütős adaptációt lehessen belőle faragni a készítők bevonásával, hiszen a történet szerint az idegenek azzal szórakoznak, hogy egy spéci bongban a legkülönfélébb élőlényeket szívják el kábítószer helyett, majd rájönnek, hogy az emberektől lehet a legdurvábban betépni. Ezért aztán az egyik drogkartell lerohanja a Földet, és a játékos feladata felvenni velük a harcot, méghozzá néhány szövetségessel, a Gatlus bolygó értelmes fegyver-lényeivel. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)