Hirdetés

Hiába gyalázat a Borderlands film, legalább a játékokhoz meghozta a kedvet

|

Eli Roth nem biztos, hogy büszke lesz a munkájára, de a 2K biztosan hálás érte.

Hirdetés

Látva a cseppet sem kegyes kritikákat, és azt, hogy mennyire rosszul teljesített a mozipénztáraknál, minden finomkodás nélkül kimondhatjuk, hogy a Borderlands film egy katasztrófa. Az élőszereplős adaptáció visszahozta a legrosszabb emlékeinket Hollywood videojátékos próbálkozásairól, hiába kúszott felfelé az átlag az elmúlt években.

Ha más pozitívumot nem is lehet elmondani róla, azt mindenképp a számlájára írhatjuk, hogy láthatóan fellendítette a lelkesedést a Borderlands 3 iránt.

Hirdetés

Nem rohanták meg milliók az összes részt, mint a Fallout esetében, de a legutóbbi epizód számai így is szépen felpörögtek. A megjelenés utáni időszakban a Borderlands 3 néhány ezer kalandozóval tengette napjait, egészen a mozi érkezéséig: augusztus elejétől egyre csak feljebb és feljebb kúszott a játékosszám, és augusztus 11-én már 12 379 egyidejű lövésze volt a pusztaságnak. A SteamDB grafikonján már ugyan csökkenés látható, de ez a tendencia még változhat, ahogy a film több és több országban lesz látható.

A Borderlands 3 nem volt a világ legizgalmasabb lövöldéje, de a jelenlegi, 90 százalékkal alacsonyabb árán megérhet egy próbakört bárkinek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)