Hirdetés

Ha Pokémon rajongó vagy, akkor ezek a papucsok azonnal a kívánságlistádra fognak kerülni

|

A valaha létezett legrondább lábbelik gyártója megtalálta a csodafegyvert: a Pokémon brandet.

Hirdetés

Megtörtént a lehetetlen: a Crocs sikerrel bejelentett egy papucsot, ami nem csak hogy tetszik, de azonnal megveszem, ahogy kapható lesz a környéken, holott alapból nem bírom elviselni ezeket a cuccokat (nyilván ez személyes ízlés kérdése, senki ne vegye magára).

A lyukacsos műanyag papucsairól elhíresült cég már bepróbálkozott pár crossover termékkel, de talán egyik sem nézett ki olyan menőn, mint a Pokémon vonal tagjai. A Charizard, Gengar, Snorlax és Jigglypuff papucsok színesek, gyönyörű motívumok díszítik őket, és mindegyiken rajta van az adott szörnyecske figurája. Mi kellhet még?

Hirdetés

A kollaboráció kezdetének dátumát még nem ismerjük, de az amerikai árcímkén 70 dollár szerepel majd, nyilván a hazai adók még rádobhatnak, de lehet egyedi árazás is a magyar piacon, a Minecraft Crocs papucsok fogyasztói árait ismerve jó eséllyel 20 és 30 ezer forint körüli összeget kell majd fizetnünk a boltban ezekért. Ennyi pénzért kevesen fognak egy teljes gyűjteményt behúzni, de a kedvencükre valószínűleg sokan lecsapnak majd.

Nektek melyik tetszik a fenti négyesből?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)