Hirdetés

George R.R. Martin is megszólalt a pletykált Elden Ring film kapcsán

|

Szavai csak olajat jelentettek a tűzre a rajongók számára.

Hirdetés

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC megjelenése óta megint kapott egy hatalmas löketet a FromSoftware népszerű szerepjátéka, és ahogy az lenni szokott, most sem maradtak el az ilyen-olyan pletykák. Hallani lehet például arról, hogy egy sorozatos vagy mozis adaptáció is kilátásban van, és ezeket a híreszteléseket most maga George R.R. Martin is kommentálta.

Martin ugyebár a Trónok harca sorozat alapjául szolgáló, A tűz és jég dala című regényciklus miatt vált világhírűvé, de a mester mindenféle projektbe szívesen belefog, csak ne kelljen végre befejeznie a regénysorozat legújabb köteteit. Ő felelt például az Elden Ring játék világának háttértörténetéért is, így nyilván érdekes, mit tud (vagy mit nem) a pletykált adaptációról.

Hirdetés

Saját weboldalán egészen pontosan így fogalmazott:

"Ó, és azokról a pletykákról, amelyeket az Elden Ring alapján készülő filmről vagy tévésorozatról hallottatok... Nincs mit mondanom. Egy szót sem, nem, nem, semmit sem, nem tudok semmit, soha egy pisszenést sem hallottatok tőlem, lá lá lá. Milyen pletyka?"

Eléggé úgy tűnik, hogy ami elsőre tagadásnak hangzik, az egy leplezetlen terelés. De persze az is bőven benne van a pakliban, hogy Martin csak a bolondját járatja velünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)