Hirdetés

Feltámad a Legacy of Kain sorozat, de nem fog ennek mindenki ugyanúgy örülni

|

Tényleg nem számítottunk arra, hogy ez a sorozat is előkerül még valamilyen formában.

Hirdetés

A Legacy of Kain franchise legutóbb 2003-ban bővült a Defiance alcímű epizóddal, amit az  Eidos Interactive és a Crystal Dynamics hoztak tető alá. A sorozat azóta pihen, 21 éve jóformán semmit nem hallottunk róla. Ez most nagyot változott, mivel felbukkant egy képregényes kötet Legacy of Kain: Soul Reaver - The Dead Shall Rise néven.

A The Dead Shall Rise visszavisz bennünket Raziel emberi múltjába, és megmutatja nekünk, hogy hogyan lett belőle egy Kain alatt szolgáló vámpír. A kötet célja, hogy megválaszoljon régóta a levegőben lógó kérdéseket, és bemutasson nekünk egy új karaktert is. A sztori újoncának elvileg szoros köteléke van Raizellel és Kainnel, de az ezzel kapcsolatos részletek majd a könyv oldalairól derülnek ki.

Hirdetés

A képregény egy Crystal Dynamics és Bit Bot Media projektje, sztoriját Joshua Viola és Angie Hodapp írják.

"Egy főiskolai projektre annak idején egy Soul Reaver posztert vittem be. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer tényleg hozzájárulhatok ezen franchise bővítéséhez. A mai napig van egy Raziel a tetoválásaim között."

Viola nagyon lelkesnek tűnik a projekt kapcsán, és megígérte, hogy egy olyan sztorival fog előállni, amit élvezettel olvashatnak majd a rajongók. A kötet befejezéséhez egyébként a közösség segítségét kéri majd a Crystal Dynamics, ehhez pedig egy Kickstarter kampányt fognak indítani. Ha azonnal tudni szeretnétek a projekt indulásának dátumát, akkor itt iratkozzatok fel a hírlevélre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)