Hirdetés

Ezt is megéltük: Fortnite papucsot dobott piacra a Crocs

|

Fogadni mernénk rá, hogy meglesz a piaca.

Hirdetés

A Fortnite rajongók most egy új, rendhagyónak mondható módon mutathatják ki szeretetüket a játék iránt, ugyanis érkeznek a Fortnite x Crocs papucsok! Ezek a különleges, limitált kiadású Crocsok október 29-én kerülnek a boltokba, 70 dolláros áron. A papucsok Fortnite témájú dizájnt kaptak, és jönnek hozzájuk Jibbitz díszek is - ha valaki nem szakavatott a témában, akkor nem árt tudni, hogy ezek a Crocs tetején lévő lyukakba illeszthető kis kiegészítők.

A díszek között már láthatók a supply drop és a Llama mütyürök, de várhatóan további ismert játékbéli tárgyak is megjelennek majd a kollekció részeként.

Hirdetés

A Fortnite x Crocs egyik legkülönlegesebb jellemzője a cipőhöz tartozó "back bling" eszköz, ami hasonló a Fortnite-ban is található - ezek ugyebár a feloldható, ezer és egy különféle dizájnban megszerezhető hátizsák díszhez. Esetünkben pedig ez most egy kis szütyő, ami a papucs hátuljára rögzíthető, és apró tárgyak tárolására is alkalmas, például a Jibbitz-ek elhelyezésére.

Bár az ár magasabb, mint egy átlagos Crocsé, a Fortnite rajongók valószínűleg nem bánják, főleg ha már eddig is sokat költöttek a játékban különböző emote-okra és skinekre. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)