Hirdetés

Ezek a színészek már biztosan szerepelni fognak az Until Dawn filmváltozatában

|

Hayden Panettiere, Rami Malek és Peter Stormare castingja még várat magára, mások viszont csatlakoztak már.

Hirdetés

A Supermassive Games számos horrorjátékot készített már a pályafutása során, többnél ismert arcokat is bevont a karakterek megformálásába, de a legnépszerűbb címe egyértelműen a 2015-ös interaktív horrordrámája, az Until Dawn, amely olyan hollywoodi színészeket vonultatott fel, mint Rami Malek, Hayden Panettiere, Peter Stormare és Brett Dalton. A játékból készül a remaster, amivel új platformokat hódíthat meg a horror, és jön egy adaptáció is, ami új közönséghez juttathatja el. 

Az Until Dawn filmet házon belül valósítja meg a Sony két érdekeltsége, a Screen Gems és a PlayStation Productions koprodukciójában. Gary Dauberman (Az, Annabelle, Az apáca) forgatókönyve alapján David F. Sandberg (Annabelle 2. - A teremtés, Shazam!) hozza tető alá az R-besorolásúnak tervezett feldolgozást, és már a szereplőgárda néhány tagját is lepleplezték.

Hirdetés

A Deadline legújabb jelentése négy színészről rántotta le a leplet: az adaptációhoz csatlakozott Ella Rubin (A rólad alkotott kép, Gossip Girl - Az új pletykafészek), Michael Cimino (Szeretettel: Victor, Így jártam apátokkal), Ji-young Yoo (Máshon, Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak) és Odessa A'zion (Rendben vagyok?, Hellraiser) is. Az alábbi képen láthatjátok őket: 

Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-Young Yoo és Odessa A'Zion
Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-Young Yoo és Odessa A'Zion

Egyelőre nem tudni, hogy mely karaktereket fogják megformálni, ahogyan azt sem, hogy a videojáték színészei felbukkannak-e bármilyen formában a filmváltozatban, mivel Asad Qizilbash, a PlayStation Productions vezetője úgy fogalmazott, hogy "egy fantasztikus, új szereplőgárdát állítottak össze" a Screen Gemsszel közösen. Persze ez még nem zár ki néhány visszatérőt, vagy cameót. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)