Hirdetés

Ez is eljött: Kick streamer lesz a Hawk Tuah-s lányból

|

Köpős poénra épül a modern médiabirodalom.

Hirdetés

A Hawk Tuah-mém főszereplője, Hailey Welch bizony kiélvezi a hirtelen jött hírnevét. Az elmúlt hetekben elindított egy saját podcastot Talk Tuah címen, amit az internet nem győzött szétcincálni. Ez Haliey-t semennyire nem törte le, és valószínűleg azokat sem, akik az ő sikerét kihasználva próbálnak nyereségre szert tenni.

Követőszámát hamarosan streamekkel fogja növelni, mivel saját Kick csatornáján fog műsorozni a Dreamhack Anaheim apropóján. Hivatalosan egy Meet & Greetről van szó, de ez jelöli majd Haliey streaming karrierjének kezdetét is.

Hirdetés

Mielőtt bárki forgatni kezdeni a szemeit, érdemes megjegyezni, hogy az eseményt hirdető képen egy QR kód is szerepel, ami Haliey "Paws Across America" nevű alapítványához viszi az érdeklődőket. A szervezet célja, hogy "felhívja a figyelmet és pénzügyi támogatást nyújtson az Egyesült Államok állatokra szakosodott jótékonysági alapítványainak".

Egyelőre nem tudni, hogy Haliey kapott-e valamilyen szerződéses ajánlatot a Kicktől, de mivel a streaming piac egésze felhagyott az exkluzivitási szerződésekkel, így meg lennénk lepődve. Akárhogy is, aki még egy platformon szeretne hallani a Hawk Tuah lány történetéről, annak erre tessék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)