Hirdetés

Elhunyt Atsuko Tanaka, Bayonetta és temérdek anime karakter szinkronhangja

|

Videojátékok és animék tucatjaiban dolgozott az évek során.

Hirdetés

Augusztus 20-án, életének 61. évében elhunyt Atsuko Tanaka japán szinkronszínésznő. Munkássága tényleg hatalmas múltra tekinthet vissza, számos közkedvelt animében vállalt szerepet, és videojátékos fronton is ismert volt.

Őt hallhattuk például Rhinedottirként a  Genshin Impactben, ő szólaltatta meg a címszereplőt a Bayonettában, de szinkronszerepet vállalt ezek kívül a Devil May Cry 5-ben, a Final Fantasy VIII-ban, a Street Fighter V-ben és a NieR Replicantben is.

Hirdetés

Animés fronton olyan szériákban dolgozott, mint a Naruto, a Detective Conan, a JoJo's Bizarre Adventure, a Jujutsu Kaisen, a Cowboy Bebop, vagy a Ghost in the Shell. Mozifilmekben is szinkronizált, olyan hollywoodi színésznők japán hangja volt, mint Gwyneth Paltrow, Rachel Weisz, Nicole Kidman, Kate Beckinsale vagy Monica Bellucci.

Halálának híréről családja értesítette a médiát, a pontos okokat nem lehet tudni azon túl, hogy egy meg nem nevezett betegség miatt hagyott itt bennünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)