Hirdetés

Egy streamer szerint Jason Momoa üvöltözött a Minecraft film forgatásán

|

Az Aquaman filmek sztárja állítólag vállalhatatlanul viselkedett.

Hirdetés

Virágkorukat élik a videojátékos filmek és sorozatok, így természetesen a világ egyik legnépszerűbb címe sem maradhatott ki: a Minecraft adaptációjának első kedvcsinálóját szeptember elején töltötték fel, amely igencsak megosztotta a rajongókat. Jared Hess (Izmok és káosz: Az Amerikai gladiátorok története, Az utolsó ember a Földön) rendezése láthatóan a Jumanji és a Super Mario Bros. film szerelemgyermeke lesz, olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Jason Momoa, Jack Black és Emma Myers, de sem a koncepció, sem a szereplők kinézete nem aratott osztatlan sikert. 

Nehéz eldönteni, hogy a századszorra is ugyanazt a figurát hozó Blackről vagy a rózsaszín kabátban parádézó Momoáról született-e több mém a trailer megjelenése óta, de az biztos, hogy sok vicces van közöttük, ám ha igaz egy streamer állítása, akkor a forgatás már kevésbé volt vidám. 

Hirdetés

Egy ismert tartalomgyártó, a Valkyrae néven tevékenykedő Rachell Hofstetter egyike lesz azoknak a videósoknak, akik egy cameo erejéig felbukkannak majd a Minecraft filmben, tapasztalatairól pedig a Hot Ones egyik videójában mesélt, amelyben Jason Nguyennek válaszolgatott, miközben csípős szárnyakat evett. Nguyen egy ponton megkérdezte tőle, hogy melyik hírességgel vagy tartalomkészítővel való találkozását tartja a legrosszabb élménynek, mire Valkyrae rávágta, hogy a Minecraft adaptációjának munkálataihoz kapcsolódik a legkellemetlenebb pillanat: 

"Azt kell mondanom, hogy Jason Momoa. Láttam, ahogyan rosszul bánt a stábbal, és ez elég kiábrándító volt. Egy nagyon intenzív jelenet után történt, és nagyon érzelmes jelenet volt, és talán még mindig a szerepében volt, nem tudom, de engem meglepett, ahogyan a stáb néhány tagjával bánt. Nagyon dühös volt, magából kikelve üvöltözött. Rögtön arra gondoltam, hogy ez nem egy egészséges munkahelyi környezet. Én nem szívesen dolgoznék ilyen körülmények között, szóval igen, azt kell mondanom, hogy ez volt talán a legrosszabb élmény, amit valaha átéltem egy hírességgel."

Persze nagy könnyelműség lenne ennyi alapján pálcát törni Momoa felett, hiszen nem ismerjük a körülményeket, a részleteket és hogy utána bocsánatot kért-e a stábtagoktól, pláne annak fényében, hogy Emilia Clarke - akivel ugyebár a Trónok harca sorozatban dolgoztak együtt - mindig kedvesnek, figyelmesnek és törődőnek írta le a színészt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)