Hirdetés

Egy rajzolt lány a Twitch legnépszerűbb női streamere

|

Ironmouse diadalmenete felrepítette őt a legnézettebb női streamerek listájának élére.

Hirdetés

Ironmouse még 2024. szeptember 1-én kezdte el az egy hónaposra tervezett 24/7-es subathon műsorát, aminek bevételeit megosztotta az Immune Deficiency Foundationnel. A jótékonysági kezdeményezéshez rengetegen csatlakoztak, és VTuber szinte azonnal lekörözte Kai Cenat, Ludwig, Ninja és a többiek feliratkozási rekordjait.

A szeptemberi műsor azonban nem csak a fizető tagok számát tolta meg, hanem a nézői figyelmet is.

Hirdetés

A StreamCharts információi szerint a rekord számokat hozó subathonnak hála Ironmouse lett a világ legnézettebb női streamere. Műsorait a rajongók összessen 9 millió órán át követték július és szeptember vége között, és ezt 1065 órányi streameléssel sikerült elérnie.

Ironmouse mögött három japán VTuber szerepel, akik a YouTube-on streamelnek. Őket aztán Mira, Jinnytty, Emiru és Kyedae követik. Miko, a második helyezett egyébként 7,86 millió órányi nézettséget hozott össze Ironmouse streamelési számának töredékével, 240 órával.

Akárhogy is, jó látni, hogy a jótékonysági esemény ekkora felhajtást kapott, Ironmouse pedig kifejezetten megérdemli az elismerést ennyi meló után.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)