Hirdetés

Egy MMORPG miatti vitából verekedés lett, kalapáccsal ütötte az egyik játékos fejét egy másik

|

Egy 20 éves srác elrepült New Jerseyből Floridába, hogy rendezzen egy nézeteltérést.

Hirdetés

Aki játszott már életében MMORPG-vel, az pontosan tudja, hogy a közösségi élmény sokszor vezethet heves vitákhoz. Ezeket azonban érdemes a játékban (vagy rosszabb esetben is Discordon, szóban) lerendezni, különben letartóztatás lesz a vége.

Ezt a 20 éves Edward Kang a saját példáján keresztül tanulta meg, amikor New Jerseyből elrepült Floridába, hogy megtámadhassa vele egyidős játékostársát a valóságban. Nem tudni, hogy Kang hogyan szerezte meg a célpontjának adatait.

Az elkövető Jacksonville-ben szállt le, ami után úgy 55 kilométert utazott egy Uberrel észak felé. Az út során megállt egy barkácsboltban, hogy vásároljon egy kalapácsot és egy zseblámpát. Érkezése után, hajnali 2-kor betört az áldozat otthonába, és ütni kezdte őt a kalapáccsal.

Hirdetés

A verekedést a célpont nevelőapja szakította meg, aki lefogta Kanget a rendőrség érkezésééig. Az áldozatot, Zachary Dinh-t azonnal kórházba szállították, és a fejét ért sérüléseit bevarrták. Szerencsére egyik sebe sem volt életveszélyes.

Az egész ügy az ArcheAge-ben kezdődött. A két férfi sosem találkoztak korábban, de mindketten ezt az MMORPG-t játszották. Kang azt állította, hogy Zachary "rossz ember volt" az online térben, majd többször is azt kérdezgette a letartóztatása során, hogy mennyi évet kaphat a börtönben ezért.

"Azt mondanám Mr. Kang, hogy egy darabig nem fog videojátékokat látni"

- válaszolta Bill Leeper, a Nassau-megyei seriff.

Kanget gyilkossági kísérlettel és fegyveres betöréssel vádolják. Az egyébként már csak a sors keserű fintora, hogy az ArcheAge-et ma reggel leállították az alacsony játékosszám miatt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)