Hirdetés

Dr Disrespectet kirúgták a saját stúdiójából, a streameléssel is felhagy egy időre

|

Bár a streamer tagadja az ellene felhozott súlyos vádakat, azok már most hatással vannak a karrierjére.

Hirdetés

Herschel "Guy" Beahm IV, ismertebb nevén Dr Disrespect 2020-ban indoklás nélkül vált kegyvesztetté a Twitchen, és sokáig csak találgatni lehetett az okokat, mígnem a napokban a platform egy volt munkatársa félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a streamer szexuális ragadozó, akitől egy kiskorú megkörnyékezése miatt váltak meg. Beahm tagadta az ellene felhozott vádakat, valamint közölte, hogy tulajdonképpen nincs itt semmi látnivaló, mert már mindent elrendeztek a platformmal, nem történt bűncselekmény sem.

Az ügy pár nappal később nem várt fordulatot vett, ugyanis az a Midnight Society, amelyiknek Dr Disrespect az egyik társalapítója, és jelenleg a Deadrop című extraction shooteren dolgozik, közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy megszakítja kapcsolatát a streamerrel, méghozzá azonnali hatállyal.

"Péntek este szereztünk tudomást az egyik társalapítónkat, Guy Beahmet, azaz Dr Disrespectet érintő vádakról. Az ártatlanságát feltételezve beszéltünk az érintett felekkel, majd annak érdekében, hogy hűek tudjunk maradni elveinkhez és sztenderdjeinkhez úgy stúdióként, mint egyénekként, cselekednünk kellett. Ebből az okból azonnali hatállyal megszakítjuk kapcsolatunkat Guy Beahmmel. Bár ezeket a tényeket nehéz hallani és még nehezebb elfogadni, kötelességünk az összes érintett személy - különösen az 55 alkalmazott fejlesztő és családjai, valamint a játékosok közössége - iránti tisztelettel eljárni."

Hirdetés

Amikor a Midnight Society közleménye befutott, Dr Disrespect épp az Elden Ringet streamelte, minek során cseppet sem meglepő módon szóba kerültek a Conner által felhozott vádak, de Beahm rövidre zárta a témát:

"Azoknak mondom, akik azt szeretnék, hogy bővebben kifejtsem, nem fogom. Mindent elmondtam, amit el kellett mondanom. Magasról teszek erre a fickóra. Ennyi."

Nem kizárt, hogy a kirúgásáról a stream alatt értesült, mivel egy ponton megváltozott a hangulata, az élőzés végén (3:13:00 környékén) pedig már arról beszélt, hogy elfáradt, ideje hátra lépnie egyet és szünetet tartania, eltávolodnia a közösségi médiától. Egyébként is nyaralást tervezett a közeljövőben, de azt most előrehozza. Nem tudja, hogy meddig lesz távol, de lehet, hogy meg fogja hosszabbítani a szünetet, amire elvonul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)