Hirdetés

Dr Disrespect törölte korábbi vallomását

|

Valami történik a színfalak mögött, miközben a doki a nagy visszatérését tervezi.

Hirdetés

Dr Disrespectet évekkel ezelőtt vágták ki a Twitchről mindenféle hivatalos indoklás nélkül, és éveken át mindenki mélyen hallgatott az okokról. Az idei nyár elején végre minden kiderült: a doki a Twitch üzenetküldő rendszerét arra használta, hogy egy kiskorú személynek írogasson szexuális töltetű szövegeket.

Disrespect nem tagadta a vádakat, sőt, saját válaszposztjában be is vallotta, hogy 2017-ben "helytelennek nevezhető" üzeneteket cserélt egy kiskorú személlyel.

A streamer azóta eltűnt a közösségi médiából, és csak egy röpke pillanatra tért vissza, hogy megosszon egy nagyon sejtelmesnek szánt, de valójában picit nevetséges képet.

Hirdetés

Az új fejlemény az ügyben azonban nem egy új poszt felbukkanása, hanem egy régi eltűnése: Disrespect tegnap letörölte oldaláról azt a hosszas bejegyzést, amiben bevallotta tetteit és megpróbálta kimagyarázni magát.

Néhány órával a törlést követően érkezett egy poszt, amiben annyit írt, hogy "épp túl jó a vakáció", de vissza fog térni, és beszélni fog dolgokról. Hogy mik ezek a dolgok, és mikor lesz a visszatérés, még nem derült ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)