Hirdetés

BREAKING: elkaszálták a Halo sorozatot

|

Két évad után véget ér az élőszereplős feldolgozás, nem folytatódnak tovább Master Chief kalandjai.

Hirdetés

Nagy reményekkel látott neki a 343 Industries az Amblin TV-vel közösen az Xbox meghatározó franchise-a, a Halo adaptálásának, ám a végeredmény nem volt a rajongók ínyére, ironikus módon kívülállóként jobban lehetett élvezni, mint olyan játékosként, aki kezdettől fogva részese a UNSC és a Covenant évtizedeken átívelő konfliktusának. Ennek oka, hogy a sorozat készítői annyi mindent megváltoztattak a játékok, regények és képregények alkotta kánonhoz képest, hogy végül inkább egy arról leválasztott, különálló idővonalon kerestek neki helyet, új kontinuitást hozva létre.

Bár a negatív kritikák hatására több kulcsembert leváltottak, köztük a showrunert, és úgy tűnt, hogy a második etappal jó irányba indult el a sorozat, a jelek szerint ez sem volt elegendő a csalódott nézők visszacsábításához, mivel a Paramount+ négy hónappal az évadzáró után úgy döntött, nem kér a folytatásból.

Hirdetés

A Pablo Schreiber által megformált Master Chief kalandjai tehát véget értek, ám a Variety értesülései szerint van még remény arra, hogy megmeneküljön a sorozat. A filmes szaklap úgy tudja, hogy a 343 Industries és az Amblin TV az Xboxszal közösen megpróbál új otthont találni a Halo számára. Vagyis ha akad olyan streamingplatform, amelyiknek a döntéshozóit sikerül meggyőzniük, akkor elképzelhető, hogy visszatér valamikor a képernyőkre.

Nektek hogy tetszett a Halo sorozat? Sajnáljátok, hogy elkaszálták?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)