Hirdetés

Befejeződött az Until Dawn film forgatása

|

A közkedvelt horrorjáték adaptációjának jeleneteit Budapesten rögzítette a stáb.

Hirdetés

A Supermassive Games által fejlesztett 2015-ös interaktív horrordrámában, az Until Dawnban olyan színészek nehezítették vagy könnyítették meg a döntéseinket a karaktereik megformálásával, mint Rami Malek, Hayden Panettiere, Peter Stormare és Brett Dalton, a Sony pedig most visszahozta a köztudatba a videojátékot egy remake-kel (amelyért már a Ballistic Moon felelt).

A pletykák szerint a vállalat ezt jó okkal tette, ugyanis a háttérben egy ideje már formálódhat az Until Dawn 2, de még előtte megérkezik a filmváltozat a Screen Gems és a PlayStation Productions koprodukciójában, amelynek forgatókönyvét Gary Dauberman (Az, Annabelle, Az apáca) jegyzi, a rendezői feladatokat pedig David F. Sandberg (Annabelle 2. - A teremtés, Shazam!) látta el. 

Hirdetés

Az Until Dawn filmet R-besorolású horrormókának szánják, és júniusban már fény is derült pár névre a szereplőgárdából: az adaptáció stábját erősíti többek között Ella Rubin (A rólad alkotott kép, Gossip Girl - Az új pletykafészek), Michael Cimino (Szeretettel: Victor, Így jártam apátokkal), Ji-young Yoo (Máshon, Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak) és Odessa A'zion (Rendben vagyok?, Hellraiser) is, míg a videojátékos csapatból Peter Stormare fog visszatérni korábbi figuráját alakítva. 

Jó hír a rajongóknak és azoknak, akik inkább filmként fedeznék fel a Supermassive Games horrorját, hogy David F. Sandberg rendező Instagramon bejelentette: október 4-én befejeződött a feldolgozás forgatása, méghozzá Budapesten. Mindezt egy vérbő fotóval bizonyította: 

Egyelőre nem tudni, hogy mikorra várhatjuk az Until Dawn film premierjét, miként azt sem, hogy az említett neveken kívül kik erősítik még a szereplőgárdát. Ti várjátok már az adaptációt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)