Hirdetés

Az Assassin's Creed széria sem maradt ki a 2024-es párizsi olimpia megnyitójából

|

Aszaszin vitte az olimpiai lángot a párizsi háztetőkön.

Hirdetés

Tegnap éjjel hivatalosan is megnyitották a párizsi olimpiát (ez egyébként egészen augusztus 11-ig tart majd) egy látványos ünnepség keretein belül. A grandiózus show kiemelt nem keveset a francia történelem jelentősebb pillanataiból, volt itt minden a lefejezett királynőtől egészen Zinedine Zidane-ig, sőt még egy elég erős videojátékos utalás is belefért.

Az olimpiai lángot ugyanis egy rejtélyes, csuklyás alak is vitte a párizsi háztetőkön szaladgálva. Nem nehéz megtalálni a párhuzamot ezen jelenetek, és a 2014-ben megjelent Assassin's Creed Unity akció-kalandjáték között.

Hirdetés

Nyilván egy ekkora ziccert a Ubisoft sem hagyott lecsapatlanul, többször is posztoltak a nyitóünnepség óta, újra megosztották például a Unity régi előzetesét. A Kotaku kérdéseire felelve a Ubisoft szóvivője a következőket mondta:

"Lenyűgözött minket a megnyitóünnepség, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Assassin's Creed volt az egyik inspiráció a show tehetséges alkotói számára. Ez egy igazi bizonyítéka annak, hogy a videojátékok milyen nagy hatással vannak a popkultúrára."

Alább videóban is megnézhetitek, egészen pontosan hogyan is nézett ki a párizsi olimpia saját aszaszinja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)