Hirdetés

Andrew Tate úgy véli, ki kell tiltani a nőket a játékokból, xQc szerint ilyet csak egy agyhalott gondol

|

Erőszakkal fenyegettek egy Valorant-streamert, ezt követően érkezett Tate-től a hajmeresztő megfejtés.

Hirdetés

Andrew Tate nemrég tweetelt egy elég erőset, aminek következtében nem kevesek zsebében nyílt ki a közmondásos bicska. A tízéves kisfiúk kifacsart értékrenddel megáldott mentora ugyanis nemes egyszerűséggel kijelentette, a sírdogáló nőket ki kéne tiltani a videojátékokból, mert csak tönkreteszik azokat.

A történet ott kezdődött, hogy egy női  Valorant-streamer, Taylor Morgan kapcsolatba lépett a Riot csapatával, mivel egy másik játékos nemi erőszakkal fenyegette meg őt - egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a nő "jó úton jár afelé", hogy megerőszakolja őt.

Hirdetés

Ezt követően Tate tőle megszokott stílusban előadott okfejtése szerint, a nők bekerülnek a férfiak közegébe (most épp a videojátékok világába), aztán egyből picsogni kezdenek és mindent tökretesznek. Rinyálnak, mint a kisbabák, holott a férfiak a lehető legdurvább dolgokat szokták egyébként egymás fejéhez vágni, mégsem sírdogál ezen senki sem. Szerinte a megoldás végtelenül egyszerű, ki kell tiltani a siránkozó nőket a videojátékokból, és kész is vagyunk.

Mindezek után jött a magyar felmenőkkel is rendelkező xQc reakciója, aki nem csak simán hülyének, hanem egyenesen agyhalottnak nevezte Tate-et, miután elolvasta az életvezetési guru fenti bejegyzését. 

Taylor Morgan esetére aztán végül a Riot Games részéről Anna Donlon fejlesztésvezető reagált, aki jelezte, elnézést kér, amiért nem posztolt korábban, de ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkozna a dologgal, sőt csak ez jár az eszében. A csapat a tettekben hisz, úgyhogy első körben megejtik a megfelelő változtatásokat (valószínűleg itt arra utal, hogy kidolgozzák, pontosan hogyan kell kezelni az ilyen eseteket és milyen szankciókkal járhat a dolog), és a konkrét döntések meghozása után fogja csak részletesebben megosztani a gondolatait - magyarul a szavaknak csak a tettek után kell következniük Morgan szerint.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)