Hirdetés

A YouTube hirtelen lelőtte Amouranth ASMR csatornáját, mert szexuális tartalomnak ítélte az ottani videókat

|

A Twitch és Kick egyik legsikeresebb tartalomgyártója egy csatornával kevesebbel rendelkezik.

Hirdetés

Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa az online tartalomgyártás egyik legsikeresebb arca, többek között azért is, mert minden népszerű tartalmi formát és felületet igyekszik kihasználni. Az évek során egy ASMR csatornát is beindított, és amikor bizonyos hölgyek bizonyos hangokat kezdtek belelihegni és belenyalogatni a mikrofonokba, akkor ő is követte őket. Az ASMR csatornáján rengetegféle hanganyag szerepelt, és a YouTube bizony talált kivetnivalót néhány felvételben.

Augusztus 20-án Amouranth értesítette a világot arról, hogy a YouTube minden figyelmeztetés nélkül lezárta az ASMR csatornáját. A posztjában megjelölte a platform közösségi felületét is, mire annak egyik menedzsere utánanézett a dolgoknak. A válasz egyértelmű volt: Amouranth megsértette a szexualitás megjelenítésére vonatkozó szabályokat, így a csatornáját blokkolták.

Hirdetés

A YouTube lépésével kapcsolatban többek között a Dexerto is írt egy jelentést, amire Amouranth csak annyit reagált:

"Nem bántam meg semmit."

Azt nem tette hozzá, hogy megpróbálja-e majd visszaszerezni a lelőtt csatornát vagy sem. A fő csatornája persze még mindig él, 999 ezer feliratkozónál jár.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)