Hirdetés

A The Last of Us sorozat második évada rövidebb lesz, mint az első, de nagyon jó okkal

|

Craig Mazin és Neil Druckmann keményen dolgoznak a második felvonáson, de közben már a harmadikat is tervezgetik.

Hirdetés

A The Last of Us HBO sorozat hatalmas sikert aratott mind a rajongók, mind a tévénézők körében, és a kritikusok is dicsérték. Craig Mazin és Neil Druckmann mesterien adaptálták az első játék eseményeit, és ahogy közeledünk a második évad premierjéhez, úgy az alkotók egyre szabadabban beszélnek a jövőről.

A Deadline-nak adott interjújában Craig Mazin showrunner elárulta, hogy a The Last of Us második köre csak hét epizódból áll majd. Ez két résszel kevesebb, mint az első etap, ami nyilván felvet kérdéseket.

Hirdetés

"Az alapanyag a Part II-ből egyszerűen jóval több, mint amivel az első játék szolgált. Ki kellett találnunk, hogy hogyan meséljük ezt el több évadon keresztül. Amikor ez a célod, akkor magától értetődően megállókat keresel, és a mi elképzeléseink szerint a természetes megálló hét rész után jön el."

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, mindez azt jelenti, hogy a The Last of Us Part II sztoriját több darabra szedik. Ez nem csak azt jelenti, hogy egy második és harmadik szezonra is szükség lesz, de még egy negyedik is szóba kerülhet.

"Egyszerűen nem hisszük, hogy ezt a sztorit akár két évadban is el lehetne mesélni, részben azért sem, mert ahogy az első szezonban, úgy most is érdekes utakon fogunk haladni. Majdnem biztos vagyok benne, hogy amennyiben az emberek kitartanak a széria mellett, úgy egy jelentősen nagyobb harmadik évadra számíthatnak. És igen, lehet, hogy egy negyedik szezonra is szükségünk lesz."

Ez biztosan jó hír azoknak, akik még évekig szeretnék követni Joel és Ellie kalandjait. Azok, akik egy szorosan ütemezett adapatációt várnának, nem biztos hogy örülni fognak, de az eddig látottak alapján, érdemes megbíznunk az alkotókban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)