Hirdetés

A Minecraft film első kikerült jelenetében Jason Momoa megpróbál fegyvert gyártani

|

Mert hát miről is szólhatna a legelső publikus Minecraft filmrészlet, mint a csodálatos Crafting Table-ről?

Hirdetés

A legutóbbi Minecraft Live adás (a szokásos játékokkal kapcsolatos infók mellett) egy váratlan meglepetést is tartogatott. A szeptember elején belengetett Minecraft filmből eddig csak egy rövidke trailert láttunk, de az élő műsorban előkerült egy friss klip is. A jelenet nem sokkal azután játszódik, hogy a csapat összetalálkozott Steve-vel (Jack Black), aki megtanítja a srácokat és Jason Momoa karakterét a Minecraft világának alapjaira, a barkácsolásra.

Egy cukin bárgyú jelenetet kaptunk, ahol Steve, a világ mestere megpróbálja beleverni a szabályokat Garrett "The Garbage Man" Garrisonba. Míg Steve egy gyönyörű kardot ránt elő a Crafting Table-ből, addig Momoa karakterének arrogáns csapkodása kevésbé hasznos eredményt szül.

Hirdetés

A film hangvételén nagyon is látszik, hogy ez a produkció elsődlegesen nem nekünk szól. A gyerkőcök valószínűleg imádni fogják majd, de hogy ez mire lesz elég a jegypénztáraknál, majd csak a Minecraft áprilisi premierje után derül ki.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)