Hirdetés

A Five Nights at Freddy's film folytatása nagyobb és ijesztőbb lesz

|

A főszereplő szerint a rajongók sincsenek felkészülve arra, ami a második részben érkezik.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's főszereplője, Josh Hutcherson a napokban adott interjút az Esquire magazinnak, és a fő téma nyilván a Five Nights at Freddy's film vagyis az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatása volt. Senki sem akarja titkolni, hogy lesz FNAF 2, a kérdés csak az, hogy milyen formában. Hutcherson elmondása szerint nem kell aggódnunk, mivel a következő felvonás az elődjénél jóval nagyobb projekt lesz.

"Most azon dolgozunk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a világ kibővítése és aközött, hogy minden földhözragadtabb maradhasson. Az első film idején sokat küzdöttünk az utóbbi megtartása mellett, ami kifejezetten nehéz volt, tekintettel a Five Nights sztorijára."

Hirdetés

Hutcherson szerint a horrorjátékok háttérvilága túlzó és fura, így rengeteg melóra volt szükség ahhoz, hogy a közönség találhasson érzelmi kapcsolódási pontokat. 

"Szerintem a rajongók szeretni fogják a folytatást, sokat játszogattunk a forrásanyaggal. Ijesztőbb is lesz a végeredmény."

Hogy harmadik rész lesz-e, még elválik. A főszerepet játszó Hutcherson és a stáb egyelőre a második részre koncentrálnak, de szerinte bőven van itt lehetőség, amit érdemes lehet majd kihasználni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)