Hirdetés

A DreamWorks még több videojátékból szeretne filmet és sorozatot csinálni

|

A stúdió leszerződött a Story Kitchennel, akik mással sincsenek elfoglalva, minthogy videojátékos címeket húzzanak be sorozatokhoz és filmekhez.

Hirdetés

Fallout, a Super Mario Bros, és a Sonic után annyira nem meglepő, hogy a DreamWorks vérszemet kapott. A Kung Fu Pandáról és Shrekről ismert stúdió láthatóan a videojátékos franchise-okból érkező pénzt szeretné kergetni, és ehhez megtalálta a tökéletes partnert is.

Deadline jelentése szerint a DreamWorks Animation aláírt egy megállapodást a Story Kitchen nevű médiacéggel, aminek alapítója egyébként a Sonic, a sündisznó vezető producere.

Hirdetés

A Story Kitchent 2022-ben Dmitri M. Johnson építette fel, és azóta is több projekten dolgozik:

"A cégünk specialitása videojátékok és más, nem tradicionális IP-k adaptálása filmes és sorozatos formátumokba."

A srácok néhány hete jelentették, hogy a lovecrafti horgászkalandból, a Dredge-ből is élőszereplős filmet csinálnak, de közben dolgoznak egy Vampire Survivor adaptáción, egy Tomb Raider sorozaton, egy Streets of Rage filmen, és egy It Takes Two feldolgozáson. A Story Kitchen jelenleg együtt dolgozik a Netflixszel, a Lionsgate-tel és az Amazonnal is. Úgy tűnik, hogy a jelentések szerint a DreamWorks lett a legújabb kliensük.

A hírek szerint egyelőre még nem tudnak konkrétumokat mondani az animációs céggel kapcsolatos munkájukról, de a közeljövőben számíthatunk pontos bejelentésekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)