Hirdetés

A Cyberpunk: Edgerunners világába repít vissza bennünket ez a rajongói film

|

Sosem láttad még ilyennek Night City csodálatosan borzalmas városát.

Hirdetés

A Studio TRIGGER a legjobb dolog, ami a CD Projekt Reddel történhetett. Egy borzalmas indulás és megszegett ígéretek garmadája után a Cyberpunk 2077-et sokan katasztrófaként írták le, és nem is foglalkoztak azzal, hogy a megjelenést követően a srácok szépen kikalapálták a játék nagyobb hibáit.

Aztán a japán animeóriás leszállt a mennyekből, és kihúzta a Cyberpunkot a pokolból: az Edgerunners animációs sorozat az egész világgal megszerettette a játékot, és előkészítette a terepet a 2.0 és a Phantom Liberty megjelenéséhez.

Hirdetés

Lucy és David története könnyekkel áztatott emlékeket hoz fel belőlünk, így nem is csoda, hogy a Friend Force stúdiója az Edgerunners sztoriját választotta alapként egy rajongói filmhez. Az élőszereplős produkció az anime negyedik része előtt játszódik, és elmeséli a kedvenc Cyberpunk párosunk egy még nem látott kalandját. Filmtechnikailag nem ez legerősebb dolog, amit valaha láttunk, de az egész annyira mókás, hogy nem tudunk haragudni az ügyetlenségekért.

A Friend Force csatornáján találtok tesztanyagokat, trailereket és egyéb finomságokat, ha megtetszett nektek a srácok munkája. Ami pedig minket illet, megkaptuk az ihletet egy újabb Cyberpunk 2077 végigjátszáshoz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)