Hirdetés

A Cyberpunk: Edgerunners nem folytatódik, de más anime még jöhet

|

A CD Projekt RED nagyon is szeretne még terjeszkedni a Cyberpunk világában, de Lucyt jó eséllyel békén hagyják.

Hirdetés

A 2022-es Cyberpunk: Edgerunners minden szempontból sikeres lett, mind a Netflix, mind a CD Projekt RED örülhetett ennek. A Studio TRIGGER animációs projektje keretében összerakott egy látványos, 10 részes sztorit, ami egy karakterről és csapatáról mesélt, jelentősen színesítve a Cyberpunk-univerzumot.

Ez a 10. résszel véget ért, és nincs igazán mit előrángatni már egy második szezonhoz. Ezt mi persze tudjuk nagyon jól, de a CD Projekt RED befektetői azért kíváncsiak maradtak: lesz-e valaha Edgerunners 2?

Hirdetés

Michał Nowakowski, a CD Projekt elnöke elmondta, hogy terjeszkedni szeretnének a popkultúra többi részén is, de konkrétumokról ezúttal sem beszélt.

"Abszolút tervben vannak más animációs projektek a Cyberpunkkal, szóval remélem, ez elég lesz válaszként. Számíthattok újdonságokra, ez tuti, de ennél többet nem mondhatok."

Nowakowski nem tagadta egy esetleges Edgerunners 2. évad érkezését, de azért érezhető, hogy új irányokba szívesebben indulna.

Akármi is érkezik, ha az csak fele annyira lesz menő, mint az Edgerunners volt, akkor mi már boldogak leszünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)