Hirdetés

18 perces videó vezet be minket a Fallout sorozat forgatásának részleteibe

|

A Fallout-adaptáció következő szezonja még messze van, de addig is 18 percnyi új tartalmat nézhetünk kedvenc színészeinkkel és stábunkkal.

Hirdetés

A Fallout sorozat abszolút győzelem volt mindenki számára. A Prime Video alig bírta az érkező előfizetők rohamát, a Bethesda pedig több Fallout 4-et és 76-ot adott el a széria futamideje alatt, mint talán előtte bármikor. Lenyűgöző volt látni, ahogy a szerepjáték neve minden résszel egyre mélyebben épül bele a mainstream tudatba, és ezt nagyrészt köszönhetjük a színészeknek és az epizódok háttérmunkásainak.

Velük most egy 18 perces, a forgatásokról szóló kisfilmben találkozhatunk újra.

Hirdetés

A legközelebbi Fallout epizód még nagyon messze van, de addig is együtt mosolyoghatunk a srácokkal, akiknek az egész kalandot köszönhettük.

Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor érkezik a Fallout sorozat következő szezonja, de ha hihetünk a csapatnak, a munkálatok szépen haladnak. Olyan nyilatkozatokat is hallottunk, hogy már megelőzték az ütemtervet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)