DmC: Devil May Cry

DmC: Devil May Cry kép

A népszerű hack'n'slash sorozat ismételten egy új résszel bővül, melyet nagyon "kreatívan", Devil May Crynak kereszteltek a készítők. A játék során ismételten Dante bőrébe bújhatunk majd, ám ha azt hisszük, hogy kedvenc "bad ass" hősünk fog visszatérni, akkor kicsit csalódni fogunk. A történet szerint Dante egy jókora másnaposság után, egy párhuzamos univerzumban találja magát, ahol egy tini punkos-emo-s stílust képviselő kamasszá változik át és vele fogjuk kaszabolna az ijesztőbbnél ijesztőbb szörnyikéket. Szerencsére, ezúttal sem leszünk híján a szuper képességeknek és a jobbnál jobb fegyvereknek, melyekkel látványosabbnál látványosabb kombókat hajthatunk majd végre. A játék PS3, Xbox 360 és PC platformokra fog megjelenni jövő év januárjában.


DMC Devil May Cry - TGS 2012 trailer

Hír | 2012.09.20 09:10

A 2012-es Tokyo Game Show keretein belül újabb előzetessel mutatkozott be az újragondolt Dante.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)