Hirdetés

Új horror kaland érkezett a Steamre, mindenki imádja, és egy fillérbe se kerül

|

Mindenki bezsákolhatja az internet új kedvencét egyetlen kattintással.

Hirdetés

Ha van valamit, amit a horrorjátékok és lövöldék megtanítottak nekünk, az az, hogy amennyiben egy mesterséges intelligencia segíti utunkat, akkor az előbb vagy utóbb ki akar majd nyírni minket. Gondoljunk csak SHODAN-ra a System Shockból, a Portal GLaDOS-ára, esetleg Durandalra a Marathonból. Az ilyesminek mindig rossz a vége. Ezt tartsátok észben majd akkor, amikor rátok köszön először az Indigo Park cuki kis kabalája.

Az imént említett Indigo Park egy új horrorjáték, aminek első fejezete mindenki számára ingyenesen elérhető. A játékban egy régi játszóház felfedezése közben hozhatjuk működésbe annak egyes elemeit. Indigo Park évekkel ezelőtt a családi mókázás és gyermeki öröm középpontja volt, de mostanra lepusztult romhalmazzá vált. A gond ezzel az, hogy beköltözött egy szörnyeteg, aki folyton a nyomunkban liheg, ahogy próbáljuk helyreállítani a helyet.

Hirdetés

A munkánkat Rambley, a mosómedve segíti majd, aki a park egykori kabalája volt. Az AI állatka a képernyőkön keresztül igyekszik majd terelgetni utunkat.

Rambley nincs teljesen rendben, de az internet már most imádja őt. Az Indigo Park 4200 értékelés után "Rendkívül pozitív" státusznak örvend, így mindenképpen ajánlanánk, hogy pörgessétek le a teljesen ingyenes első részt. A folytatást is sikerült a rajongóknak megfinanszírozniuk a Kickstarteren, így hamarosan a Chapter Two is érkezik majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)