Hirdetés

Teljesen ingyen nyúzhatod PC-n a legújabb Warhammer 40,000 játékot

|

Magas fordulatszámon pörgő, nonstop akciót ígér a Warhammer 40,000: Speed Freeks.

Hirdetés

Megvan az előnye annak, hogy a Games Workshop nem szorítkozik egyetlen kiadóra, vagy partnerek szűk csoportjára, ha szellemi termékei licencbe adásáról van szó. Ennek köszönhetően ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy valahol mindig készül egy Warhammer játék, vagy fantasy, vagy science-fantasy. A minőségre persze az IP használata önmagában nem garancia, de a nagy számok törvénye alapján előbb-vagy utóbb ráakadunk arra a címre, amelyik megfelel az elvárásainknak.

Hogy a Caged Element műhelyében formálódó Warhammer 40,000: Speed Freeks azt nyújtja-e, amit várunk, elsősorban attól függ, hogy kedveljük-e az őrült tempójú száguldozást, pláne úgy, hogy sufnitunigolt, Mad Max stílusú verdánkon több fegyver van, mint egy második világháborús csatahajón.

Hirdetés

A Plaion által felkarolt multis verseny- és akciójátékban nyolcfős csapatokba verődve csinálhatjuk azt, amiben az orkok mindig is a legjobbak voltak a 41. évezredben: zúzunk. A sebesség bűvöletében élve nemcsak padlóig nyomjuk a gázpedált, hanem egyenesen belepréseljük, közben pedig olyan erővel szorítjuk a ravaszt, mintha az életünk múlna rajta. És hát tulajdonképpen ezen múlik.

Bár az ingyen játszható Warhammer 40,000: Speed Freeks korai hozzáférésben debütált, a fejlesztők csupán pár hónapig kívánják ebben az állapotban tartani, és még az év vége előtt sort kerítenének az 1.0-s verzió rajtjára. Addig viszont a játékmenet csiszolgatásán túl további tartalmakat készítenek elő, hogy ne fulladjon egyhamar unalomba az első valamirevaló Speedwaaagh!

A játék indításához bökjetek a fenti linkre, ami a steames terméklapra visz, ott pedig nyomjátok meg a Játék indítása gombot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)