Hirdetés

Teljesen ingyen bezsákolhatjuk a The Elder Scrolls Online egyik DLC-jét és más extrákat

|

Tamriel kalandozói, figyelem: egy rakat ajándékot fog hozzátok vágni a ZeniMax a következő hetekben.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online egy félig-meddig barátságos monetizációs modellel működik. A játék a dobozárért cserébe, kötelező előfizetés nélkül élvezhető, de bizonyos extrákat csak az ESO+ szolgáltatáson keresztül érhetünk el. Ezek között találjuk a hozzáférést minden megjelent DLC-hez, melyeket egyébként egyesével kellene megvásárolnunk. Most azonban a Zenimax egy bővítményt ingyen és bérmentve odaad minden érdeklődőnek.

A szóban forgó ajándék a napi bejelentkezési jutalmakon keresztül kerül majd kiosztásra. Ez azt jelenti, hogy miután két egymást követő napon belogoltunk, megkapjuk a Clockwork City DLC-t, amit aztán meg is tarthatunk, ráadásul ezután sem maradunk ajándékok nélkül. Wild Hunt ládák, játékbeli valuták és egyéb extrák várják azokat, akik minden nap benéznek a The Elder Scrolls MMO-ba.

  • Clockwork City DLC - 2 nap bejelentkezés után
  • Wild Hunt Crown Crates - 3-7 nap bejelentkezés után
  • Seals of Endeavor × 500 - 9 nap bejelentkezés után
  • Miscarcand Monocle - 14 nap bejelentkezés után
  • 50,000 Gold - 21 nap bejelentkezés után
Hirdetés

Az ajándékzuhatagnak oka is van, a ZeniMax Online így ünnepli a játék 10. évfordulóját. A The Elder Scrolls Online 2014. áprilisában indult útjára, azóta pedig több nagy dobozos kiegészítővel és DLC-vel is bővült. Egyedi karakterépítési megoldásainak és az RPG élmény kihangsúlyozásának köszönhetően kikapart magának egy kényelmes sarkot az MMO piacon, és mai napig tartja magát a nagyok között.

Többnyire azt javasoljuk, hogy ne a Steamen keresztül vásároljatok MMORPG-ket (a platform csak megnehezíti majd a fiókotok menedzselését), de ha érdekel benneteket a The Elder Scrolls Online, akkor most, a nyári vásárnak köszönhetően, kedvezményes áron megvehetitek az alapjátékot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)