Hirdetés

PC-n és konzolon is teljesen ingyen játszhatod most az egyik legjobb MMO-t

|

Hosszabb ingyenes időszakkal csábítja magához az érdeklődőket a The Elder Scrolls Online.

Hirdetés

Kiemelten fontos ez az év a The Elder Scrolls Online számára, ami cseppet sem meglepő, hiszen idén ünnepli megjelenésének tizedik évfordulóját a ZeniMax Online MMORPG-je. A játékot kiadó Bethesda a jubileumra nemcsak egy új kiegészítővel, a Gold Roaddal készült, hanem például ingyen behúzható DLC-vel számos további játékbeli ajándék mellett. És ez még nem minden.

Az éppen zajló QuakeConra is kiterjesztett ünnep keretében ugyanis kezdetét vette a Tamriel világát elénk táró MMO legfrissebb ingyenes időszaka, ami tökéletes alkalom minden érdeklődő számára, hogy kipróbálja a 2014-ben debütált, és azóta folyamatosan csiszolgatott, bővítgetett alkotást.

Hirdetés

Külön öröm, hogy az augusztus 19-ig tartó időszak minden támogatott platformra vonatkozik, tehát PC-n éppúgy belekóstolhatunk a kalandokba, mint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, vagy Xbox One-on és Xbox Series X|S-en. Az alapjáték minden tartalmához hozzáférünk a következő napokban fizetés nélkül, és még a Gold Road prológusát is letolhatjuk. Ha pedig új ESO-fiók létrehozása mellett döntünk, 500 korona (crown) jutalom üti a markunkat, amit a játékon belüli vásárlásokra tudunk fordítani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)