Hirdetés

Öt kiváló játékot markolhatunk fel a Prime Gamingen, köztük két csodálatos RPG-vel

|

A Baldur's Gate 3 szerelmesei semmiképp sem akarják majd kihagyni a mostani ajánlatokat.

Hirdetés

Többször is mondtuk már, de nem a levegőbe beszélünk: a Prime Gaming az egyik kedvenc előfizetésünk, mivel mindössze néhány száz forintért cserébe hozzáférést kapunk a Prime Video kínálatához, kapunk egy ingyen Twitch Prime-előfizetést, és még egy rakat játékot is. Augusztusban összesen 20 alkotást vághatunk zsebre, ami azt jelenti, hogy minden héten több címmel bővül a kínálat.

Augusztus 15-én újabb öt játék került az ajándékkosárba, és ezt az ötöst egyszerűen vétek lenne kihagyni. A felhozatal két egyértelmű főszereplője a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, (ehhez egy Amazon Games App kulcsot kapunk) és a Stray Gods: The Roleplaying Musical (ezt a GOG-on keresztül adhatjuk hozzá gyűjteményükhöz).

Hirdetés

Mindkettő csodálatos RPG-élményt kínál: míg az előbbi egy legendás klasszikus, addig az utóbbi egy indie csapat munkája, tele jól ismert szinkronszínészekkel, akik végigéneklik az istenek balladáját. A két említett játék mellett a Beholder 3-at (Amazon App), a Hard West 2-t (GOG kulcs) és az En Garde!-ot (GOG kulcs) is zsebre lehet vágni. Tegyetek így! Mindegyik ajándék hosszú órákon át szórakoztathat benneteket, ne felejtsétek el behúzni egyiket sem a Prime Gaming aloldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)