Hirdetés

Négy játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Köztük olyanokkal, amiket már korábban megígért.

Hirdetés

A MÁV-nál picit pontosabban tartja magát a menetrendhez az Epic Games Store, amely hála a mögötte álló Epic Games mély és általában degeszre tömött bugyellárisának, megengedheti magának, hogy minden héten ajándék játékokkal lepjen meg minket. Van, hogy csak egyetlen címet húzhatunk be átmenetileg ingyen, máskor két vagy akár három alkotást is hozzáadhatunk a kollekciónkhoz, az viszont elég ritkán fordul elő, hogy egyszerre négy játékkal gazdagodjunk általa. És nem győzzük hangsúlyozni, hogy ingyen.

Az aktuális ajándékcsokor egyik tagjáról, a Wild Card Footballról a múlt héten szereztünk tudomást, amikor egy, az esetek túlnyomó többségében megbízhatóan súgó szivárogtató megszellőztette az Epic terveit.

Hirdetés

De akkor sincs baj, ha valaki nem szívleli különösebben a tojásfocit - pláne, az árkádosabb jellegűt -, ugyanis végre teljesíti korábbi ígéretét a piactér üzemeltetője, radioaktív óriáscsótány kitinpáncéljából faragott tálcán nyújtja át nekünk az eredeti Falloutot, a Fallout 2-t, valamint Fallout Tactics: Brotherood of Steelt, azaz két klasszikus, sőt kultikus posztapokaliptikus szerepjátékot, valamint egy remekbe szabott taktikai játékot. Mindezt nem külön-külön, hanem a Fallout Classic Collection nevet viselő csomagban kapjuk meg.

A játékok megszerzéséhez nyomjatok a fenti linkekre, és ott bökjetek a GET gombra, a bejelentkezést követően pedig a Place Orderrel le is zárhatjátok a 0 forintba kerülő tranzakciót. Ügyeljetek, hogy erre még a határidő (szeptember 5-én 17 óra) lejárta előtt sort kerítsetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)