Hirdetés

Nagyon érdekes ingyen játékkal vár most az Epic Games Store

|

Már a felütése is izgalmas, nem látunk ilyet minden nap.

Hirdetés

Reméljük, hogy a F.I.S.T. már mindenkinek a könyvtárában figyel, akinek felkeltette az érdeklődését a nyulas metroidvania, mert ismét eljött a csütörtök 17:00, ismét váltás van az Epic Games Store-ban.

Erre a hétre egyetlen játék jutott, amit 4630 forint helyett teljesen ingyen tölthetünk le. Ez a Lumbearjack, aminek főszereplője Jack, a medve, akinek egyetlen vágya, hogy visszaállítsa a természetet, amit az ember lerombolt. Egy fejszével felszerelkezve gépeket zúzhat le, és barátai is segítik az Evil Works vállalat elleni harcban. Nem csak hadonászunk, a környezetünk felfedezésével és piszkálásával kell a fejtörőket megoldanunk, sőt, a hulladékokkal fejleszthetjük magunkat.

Hirdetés

Ha kipróbálnátok vagy eltennétek későbbre, a fenti linken keresztül elérhető adatlapon nyomjatok a GET gombra, majd bejelentkezés után a Place Orderre - nem kell azonnal letölteni, megmarad egyébként is, aztán előhúzhatjátok, ha épp nincs más. 

Jár még egy extra: a Rawmen: Food Fighter Arénához lehet behúzni egy csomagot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)