Hirdetés

Most öt játékot is ingyen pörgethetnek az Xbox tulajdonosok

|

A JRPG műfaj szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket: lesz miben elmélyedni a következő néhány napban.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days a zöld csapat tagjainak kedvenc ünnepe. A Microsoft minden héten kiválogat egy maréknyi játékot, melyeket az Xbox Game Pass Core és Ultimate előfizetői extra költségek nélkül élvezhetnek csütörtöktől hétfő reggelig. Ezúttal is ez a helyzet, de most a szokásosnál nagyobb a választék. A Hunt: Showdown 1896 mellett ugyanis egy teljes JRPG gyűjteményhez, a KEMCO RPG Selection Vol. 1-hez is hozzáférhetünk.

Mindkettőt, pontosabban mind az ötöt - hiszen az említett csomag négy címet (Asdivine Hearts, Revenant Saga, Antiquia Lost, Dragon Sinker: Descendants of Legend) tartalmaz - ingyen, megkötések nélkül pörgethetjük, és az elért eredményeinket is megtarthatjuk. A hétfő reggeli zárás után csak akkor folytathatjuk a kalandozást, ha megvásároljuk a játékokat.

Hirdetés

Az Xbox csapata ilyenkor le szokta akciózni az érintett címeket, hogy megkönnyítse a vásárlást, de ezúttal sajnos csak a Hunt: Showdown 1896 árát vágták le. Ettől függetlenül a KEMCO RPG Selection Vol. 1-et is érdemes lehet beszereznetek, ha szeretitek a műfaj klasszikusait.

A Free Play Days pontosan hétfő reggel 8-ig tart. Ne késlekedjetek a letöltéssel, ha bármelyik is érdekelne a fentiek közül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)