Hirdetés

Most két játékot adhatsz hozzá ingyen a steames gyűjteményedhez

|

Az FPS-ek és a taktikai játékok szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

Pár hete írtunk egy kutatásról, amely arra a következtetésre jutott, hogy 7 ezer milliárd forint értékben költhetett a Steam közössége olyan játékokra, amelyeket aztán a vásárlást követően el sem indított. Nehezünkre esik tehát nemet mondani, amikor belefutunk mackós leárazásokba, melyek bennünket akár csak egy kicsit is érintő címekre vonatkoznak, és ez még inkább igaz, ha ingyen kínálják a játékokat. Valószínűleg megdöbbennénk, ha összeszámolnánk, hogy az évek során hány alkotást zsákolhattunk be az alkalmi osztogatások során, vagy hány lehetőségről maradtunk le, mert esetleg figyelmetlenül átgörgettük az erről szóló híreket.

Bárhogy is legyen, most két játékkal gyarapíthatjuk kollekciónkat a Steamen, és ehhez tényleg nem kell mást tennünk, mint a szóban forgó címek linkjére bökve elnavigálni a termékoldalakra, ott pedig a fiókunkba történő bejelentkezést követően megnyomni a Könyvtárhoz adás gombot, hogy aztán a későbbiekben is kéznél legyenek.

Hirdetés

Az ingyen játszható alkotások közül a Marathon 2: Durandal a nagyobb név, a Bungie (Halo, Destiny) klasszikus sci-fi FPS-e, amelynek első része is csak a közelmúltban került fel a Steamre, szintén ingyen. Ha bejönnek ezek a játékok, akkor bizonyára örülni fogtok annak a hírnek, hogy a harmadik felvonás, a Marathon Infinity steames változata is úton van.

Hasonlóképpen szabad préda a 2018-ban kiadott All Walls Must Fall, egy cyberpunk stílusjegyeket hordozó taktikai játék, amelyben a hidegháború még 2089 is tart, Berlint pedig változatlanul kettészeli a két városrészt, a két katonai tömböt és a két világot elválasztó fal. Az alkotói úgy döntöttek, hogy miután már elég pénzt kerestek vele, ingyen letölthetővé teszik, és így azok is kipróbálhatják, akik eddig nem engedhették meg magukkal. Ha a steames változat nem rokonszenves, az Itch.io oldaláról is leszedhetitek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)