Hirdetés

Most ingyen szerezhetsz meg Mass Effect és Dragon Age DLC-ket

|

Az Electronic Arts és a BioWare váratlan ajándéka egybeesik a BioWare pontok kivezetésével.

Hirdetés

Volt egy időszak a 2000-es évek végén, amikor több jelentős piaci szereplő (élen a Microsofttal és az Electronic Artsszal) is alternatív fizetőeszközöket vezetett be, amelyeket aztán játékok vagy DLC-k vásárlására lehetett költeni. Az ezeket tartalmazó csomagok értékét azonban úgy határozták meg, hogy még véletlenül se egyezzenek meg a sztenderd játékárakkal. Ezért jellemzően mindig megmaradt pár elköltetlen Microsoft pont vagy BioWare pont egy-egy bevásárlás után, arra ösztönözve a játékosokat, hogy további csomagokat vegyenek, nehogy kárba vesszen a pénzük.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy ez a megoldás nem aratott egyöntetű sikert, máskülönben nem számolták volna fel a redmondiak már 2013-ban a saját valutájukat, az EA viszont csak október 11-én kerít sort a BioWare pontok kivezetésére, noha már rég elvesztették jelentőségüket.

A Crystal és Platinum fizetőeszközöket nem érintő döntésről e-mailben értesítette a kiadó a felhasználókat, egyúttal meg is nyugtatva őket, hogy az ily módon megvásárolt tartalmaikhoz a továbbiakban is gond nélkül hozzáférnek majd, a meglévő pontjaikat pedig elkölthetik a Mass Effect 3 többjátékos módjának (ez ugyebár kimaradt a Mass Effect Legendary Editionből) tartalmi csomagjaira a határidő lejárta előtt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezzel párhuzamosan számos, korábban csak BioWare pontokért megvásárolható DLC lett ingyenes az Originen, így aki rendelkezik az alapjátékokkal, olyan élményekbe ugorhat fejest bármiféle felár nélkül, mint a Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker vagy a Mass Effect 3: Citadel. Ehhez az Origin-könyvtárunkban ki kell választani az adott játékot, majd rákattintani az Extra Content fülön a Get it Free gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)