Hirdetés

Most ingyen megszerezhetsz egy szerepjátékot, és így közel 12 ezer forintot spórolhatsz

|

Az éppen zajló nyári vásár forgatagában sem feledkezett meg a GOG a piacteret felkereső játékosok ajándékáról.

Hirdetés

Nem csak az Epic Games Store van adakozó kedvében, az eredetileg Good Old Games néven elindított GOG is meglepetéssel kedveskedik bárkinek, aki hajlandó fél percet rááldozni az életéből, hogy újabb játékkal gyarapítsa kollekcióját. Az ajándékosztás apropója nem más, mint az áruház június 19-én kezdődött nyári vására, melynek időtartama alatt 6000-nél is több ajánlatra csaphatunk le a szokásosnál lényegesen kedvezőbb áron.

Mivel a CD Projekt által fenntartott piactér jellemzően a mostanihoz hasonló, nagy volumenű leárazások alkalmával szórja ki az ingyenes játékokat, meg is lepődtünk, hogy kezdéskor még semmi sem várt bennünket. Most azonban helyreállt a világ rendje, mert aki ellátogat az oldalra, pár kattintással meg is szerezheti a Shadows: Awekening című szerepjátékot.

Hirdetés

A Heretic Kingdoms világába helyezett izometrikus nézetű alkotás különlegessége abban rejlik, hogy a játékos tulajdonképpen egy démont irányít, aki magába olvasztja különböző hősök lelkét, megszerezve azok képességeit, de a folyamat során a személyiségük is a részévé válik, így végül többen osztoznak egyetlen testen, ami számos érdekes szituációhoz és döntéshelyzethez vezethet, nem is beszélve az új értelmet nyert belső civódásról.

A más körülmények között 30 euróért (kb. 11 925 forintért) kínált játékot a fenti linkre bökve tudjátok hozzáadni GOG-fiókotokhoz még szűk három napig. Ehhez csupán annyit kell tennetek, hogy előbb megnyomjátok a Go to giveaway, majd utána az Add to library gombokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)