Hirdetés

Most egy újabb játékot húzhatsz be ingyen Steamre, de ne várj a végtelenségig

|

Csak pár kattintás, és a tiéd lehet az alkotás, amihez van magyar felirat és hang is.

Hirdetés

Ismeritek a 2020-ban megjelent Wanba Warriors, avagy magyarul Vanba Harcosok névre keresztelt projektet, amit a fejlesztői absztrakt 1v1 harci játékként jellemeznek? A koncepció egy ősi világban játszódik, ahol a harcosok összegyűlnek, hogy izgalmas csaták során bemutassák képességeiket természetfeletti erőkön és szokatlan fegyvereken keresztül.

Pajtásokkal és AI ellenfelekkel is lehet küzdeni, helyi és online csaták, szürreális karakterek, fizika alapú játékstílus, különleges vizuális elemek és különféle stamina-beállítások várnak, ráadásul aki kevesli az alapjáték hat harcosát, az DLC-kkel bővítheti is a felhozatalt. 

Hirdetés

A magyar felirattal és hanggal is ellátott Wanba Warriorst most te is hozzáadhatod ingyen a steames gyűjteményedhez a Fanaticalnak köszönhetően, amely ajándékba adja a játékot. Ahhoz, hogy megszerezd, nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a Fanatical honlapjára, bejelentkezned vagy regisztrálnod, feliratkoznod a hírlevélre és összekötnöd a Steam-fiókot az áruházzal. Ha ezek megvannak, egy Steam-kód a jutalom érte. Emlékeztetőül, ilyen a játékmenet: 

Az ajánlat csak augusztus 2-ig érvényes, szóval nem érdemes sokáig halogatni, de akkor se történik tragédia, ha lecsúsztok róla, vagy nem akartok regisztrálni a Fanaticalra, mivel mindösszesen 5 eurót kér érte a Valve áruháza. Van demó is, ha kipróbálnátok, mielőtt behúzzátok/megveszitek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)