Hirdetés

Most a királyokat, zombikat és katonákat tizedelhetik ingyen az Xbox-játékosok

|

A következő napokban három igencsak különböző címet lehet kipróbálni Xboxon.

Hirdetés

A tapasztalt Game Pass Core és Game Pass Ultimate előfizetők már jól tudják, az újoncok pedig megtanulják, hogy úgy érdemes tervezni a hétzáró programokat, hogy maradjon idő a Microsoft által kínált próbalehetőségekre is, ugyanis a vállalat minden hétvégére elérhetővé tesz néhány játékot, amiket aztán többnyire kedvezményesen meg is lehet vásárolni, ha a próbakör során megtetszenek. 

Most sincs ez másként: június 24-én, azaz hétfő reggelig három videojátékot játszhatnak az előfizetők bármiféle plusz költségek nélkül. A legismertebb közülük valószínűleg a hatalmas rajongótáborral rendelkező Crusader Kings 3, a Paradox Interactive "királyszimulátora", amelyben akár a magyarokkal is meghódíthatjuk a világot, de ez csak egy a játék számos lehetősége közül.

Hirdetés

Míg a Crusader Kings 3 az egyszemélyes mókára fókuszál, addig a másik két cím a multis örömöket helyezi előtérbe. Az egyik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, amely a Plants vs. Zombies jól ismert játékmenetét bolondítja meg TPS-nézettel, többjátékos módokkal és azzal, hogy nem csak a növények oldalán indulhatunk hadba, míg a Hell Let Loose erre is rátesz egy lapáttal. A realisztikus, második világháborús FPS 50v50-es, kíméletlen összecsapásokat kínál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mint mindig, úgy most is tovább lehet vinni a próbaidőszakban elért eredményeket, ha a vásárlás mellett döntötök, és szokás szerint akciós áron szerezhetitek be a kiszemelt címeket: 

Egyébként mindhárom játék, szóval a Crusader Kings 3, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 és a Hell Let Loose is benne vannak a Game Pass Ultimate kínálatában, szóval nem kell külön megvennetek a játékot, ha szívesen folytatnátok őket a próbaidőszak után is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)