Hirdetés

Megint ingyen játékot ad ajándékba a GOG.com

|

Templomosnak állhatunk a Haemimont Games játékában.

Hirdetés

Az Epic Games Store hétről hétre megszór bennünket egy vagy több ingyen játékkal, de olykor a riválisok is hasonlóan tesznek, például a GOG.com is rendszeresen kedveskedik valamivel a felhasználóknak. A platform pontosan így tett most is, a következő pár napban ugyanis ingyen tölthető le innen a The First Templar - Special Edition.

A The First Templar (ami egyébként anno 2017-ben a nyomtatott GameStar magazin egyik ajándék teljes játéka is volt) egy akció-kaland cím, némi szerepjátékos beütéssel, ami egy eretnekséggel vádolt nemes hölgy és az ő becsületét a végsőkig védelmezni hivatott francia templomos lovag közös kalandját meséli el.

Hirdetés

A játék a következő nagyjából 68 órában lesz ingyenesen elérhető a GOG.com felületén, szóval nem árt sietni vele, ha nem akartok semmiképpen sem lecsúszni róla. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a főoldalon picit legörgetni a Giveaway részhez, és ott a The First Templar - Special Edition blokkja mellett kecsesen rábökni az "Add to library" gombra.

Maga a Special Edition egy extra küldetést is magában rejt az alapjátékhoz képest.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)