Hirdetés

Még egy játékot húzhatsz be ingyen a Steamen, de nagyon kell sietned!

|

Egy kooperatív horrort ad ingyen a fejlesztőcsapata, de villámlehetőségről van szó.

Hirdetés

Mindig van egy újabb multis cím, ami nagyot megy Steamen, hiszen felkapják a streamerek, és ezáltal baráti társaságok ezrei vetik rá magukat. Elég csak a Phasmophobia, az Among Us vagy a Lethal Company sikerére gondolni, és most, hogy a Valve áruházában ingyenessé vált, talán közéjük kerülhet az Euphoric Brothers friss, idei alkotása, az Unplagued is. 

Az akár négy játékos közös szórakozását is biztosító játékban pestisdoktorokat irányítva kutathatunk véletlenszerűen generált falvakban és területeken hozzávalók után, hogy a megfelelő kombinációt megtalálva elkészítsük a gyógymódot, de a kihívást nem csak ezek összegyűjtése adja. 

Hirdetés

Miközben ugyanis faluról falura járunk a különböző komponenseket kajtatva, a pestis hatására mutálódott falusiak és más szörnyűségek megnehezítik a dolgunkat. Rajtunk áll, hogy sikerül-e megtisztítani a középkori falvakat a fertőzéstől, vagy a mesterséges intelligencia által mozgatott lények megakadályozzák-e a törekvéseinket. Íme egy kis ízelítő a játékból: 

Most ingyen próbálhatjátok ki az Unplaguedet a haverokkal, ugyanis átmenetileg 7,79 euró helyett ingyen szerezhető be a Steamről, viszont ezúttal nem költői túlzás az, hogy gyorsnak kell lenni a bezsákolással, ugyanis az ajánlat október 11-én, pénteken, 16:00-kor lejár. Nem kell mást tenni hozzá, mint a Steamen bejelentkezni, és a "Fiókhoz adás" feliratú gombra rábökni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)