Hirdetés

Már tudjuk, mi lesz az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka

|

Egy aranyos, és meglepően mély játékélményt kínáló alkotást szerezhetünk majd be a következő csütörtökön.

Hirdetés

Mint minden héten, most csütörtökön is frissült az Epic Games Store ajándékkosara. Ha egy nyílt világú, repülős kalandra vágytok, akkor a The Falconeert mindenképp érdemes lesz bezsebelnetek. Egy fantasy univerzumot fedezhettek fel madárháton szárnyalva, ráadául mindezt teljesen ingyen.

Ha azonban a tériszony visszatart, érdemes várni pár napot, a jövő héten földhözragadtabb címet húzhattok be. A Floppy Knights cuki, és komplex csatatere lehet a tiétek.

A Rose City Games még 2022-ben adott ki egy rajzfilmek ihlette játékot, amely bohókás látványvilága ellenére összetett pakliépítős, taktikai RPG-t rejt. Megtanulni a Floppy Knights mechanikáit nem lesz nagyon nehéz, de igazán elsajátítani annak rendszereit, és kihozni az egységeinkből mindent, amit lehet, már komolyabb feladat lesz.

Hirdetés

Kis gyakorlással és odafigyeléssel azonban végigküzdhetjük majd magunkat egy izgalmas kis sztorin, amelyről itt láthattok némi ízelítőt:

A Floppy Knights július 11-től július 18-ig lesz ingyenesen bezsebelhető. Ti tesztek majd vele egy próbát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)