Hirdetés

Már töltheted is az Epic Games Store legújabb ingyen játékát

|

Egy igazán szórakoztató címet lehet most behúzni az Epic Games Store-ból.

Hirdetés

Ma délután 5 óráig az Invincible Presents: Atom Eve, valamint Kardboard Kings volt ingyenesen elérhető az Epic Games Store felhasználói számára, most viszont elérkeztünk a következő heti rotációhoz, frissült az ingyen elvihető címek kínálata. 

Ezúttal csak egyetlen játékot kapunk, az viszont valóban egy nagyon szórakoztató darab: a Moving Out zsebelhető be teljesen díjmentesen - ezért egyébként (ha épp nincs leakciózva) 6 900 forintot kellene fizetni az EGS-en.

Hirdetés

A Moving Out egy kooperatív, fizikán alapuló játék, amelyet a SMG Studio és a DevM Games fejlesztett, és 2020-ban jelent meg. A játék célja, hogy a játékosok egy csapat költöztetőt irányítva bútorokat és tárgyakat mozgassanak különböző épületekből egy költöztető furgonba. Az egyedi rajzfilmszerű grafikájával és humoros megközelítésével a játék hangsúlyozza a kaotikus, de szórakoztató csapatmunkát, miközben az egyre nehezebb és furcsább helyszíneken bonyolultabbnál bonyolultabb feladatokat kell teljesíteni.

A játék különlegessége, hogy bár kooperatív módra összpontosít, egyedül is játszható. A mechanikák egyszerűek, de a fizika miatt gyakran káoszba fullad a dolog és vicces helyzetek alakulnak ki, ami a Moving Out egyik fő vonzereje. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy hét múlva egyébként egy nagyobb falat jön, jövő csütörtöktől ugyanis a Ghostwire: Tokyo lesz ingyen elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)