Hirdetés

Ma sem hagyott benneteket ingyen játék nélkül az Epic Games Store

|

Ráadásul egy igazán egyedi címet adnak ma ajándékba.

Hirdetés

Az Epic Games Store idén is a megszokott módon szórja a karácsonyi időszakban az ingyenes játékok: minden cím csak 24 óráig elérhető, cserébe naponta frissül a felhozatal. Az egészben az a csavar, hogy előre sosem tudjuk pontosan, mit fogunk másnak délután 5-től megkapni, de az egyes címekhez hozzácsapnak egy-egy tematikus csomagolópapírt, így lehet tippelgetni, mi fog érkezni.

Elég sokan rájöttek arra, hogy mely játékot kínálja ma ingyen az EGS, ez pedig nem más, mint a Shedworks munkája, a PC-re tavaly ősszel megjelent Sable - a játék egyébként idén november óta már PlayStation 5-ön is elérhető.

Hirdetés

A Sable nyílt világú, tisztán a felfedezésről szóló játék, amiben nincs harcrendszer vagy bármiféle előre konkrétan meghatározott történetvonal, a narratíva párbeszédekből és különböző nyomokból bontakozik csak ki szépen lassan. A játékosnak nincs más dolga, mint bejárni egy hatalmas sivatagot, és logikai, valamint ügyességi feladatokat megoldani. 

Kötetlen játékmenete és egyedi látványvilága miatt mindenképp megér egy próbát a Sable, amit ide kattintva szerezhettek meg ingyen az EGS-ből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen holnap újabb ingyenes játékkal jelentkezik majd az Epic Games Store, íme a következő csomagolópapír: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)